Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Анкетування населення в рамках Всеукраїнської програми "Ти як?"

Дата: 20.06.2024 10:42
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

На виконання доручення Координаційного центру з питань психічного здоров'я Кабінету Міністрів України та в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", за ініціативи першої леді Олени Зеленської, поширюємо посилання на анкетування населення з метою виявлення портеб у сфері психічного здоов'я та психосоціальної підтримки: ПОСИЛАННЯ

Просимо всіх небайдужих та зацікавлених мешканців Михайло-Лукашівської сільської територіальної громади пройти анкетування, задля визначення реальних проблем та потреб населення.

Нагадаємо, Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» — ініціатива першої леді Олени Зеленської, спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я. 

Програма «Ти як?» має на меті допомогти українцям знайти джерело сили. Джерело внутрішнє, в собі, на рівні усвідомлення й визнання власного психічного стану та хоча б приблизної оцінки ступеня його кризовості. Піклування про ментальне здоров'я має стати звичною відповідальністю кожного. Також необхідно створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними засобами та дієвими механізмами підтримати людину, коли вона не справляється самостійно.

Розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує МОЗ України. Всесвітня організація охорони здоров’я – експертний партнер, виконавчий партнер – громадська організація «Безбар’єрність». Майданчиком для розробки та ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінеті Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь