Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

Дата: 14.06.2024 08:34
Кількість переглядів: 77

 

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

13 червня відбулося чергове засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради, під час якого було розглянуто матеріали щодо встановлення опіки та призначення опікуна над недієздатною особою. За розглядом наданих документів прийнято рішення в межах норм чинного законодавства та повноважень опікунської ради.  

Основними завданнями опікунської ради є сприяння забезпечення реалізації особистих немайнових і майнових прав та інтересів повнолітніх недієздатних осіб та осіб, дієздатність яких обмежена, повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати свої обов’язки, а також попередньо розглядати та надавати відповідні рекомендації, висновки з питань, які виносяться для прийняття рішення органом опіки та піклування.

Опікунська рада в Михайло-Лукашівській громаді здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства України на принципах законності, гласності, відкритості, гуманності, демократичності, колегіальності, неприпустимості приниження честі громадян, які потребують допомоги щодо забезпечення їх прав і інтересів.

У результаті обговорення порядку денного відповідні пропозиції будуть внесені на чергове засідання виконавчого комітету  сільської ради.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь