Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Відділ ЦНАП продовжує надавати адміністративні послуги маломобільним мешканцям громади

Дата: 08.05.2024 15:06
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» (далі – ЦНАП) продовжують надавати адміністративні послуги маломобільним мешканцям громади. Цього разу, було здійснно виїзд до людей, які не можуть відвідати ЦНАП, та надано послуги з реєстрації місця проживання та реєстрації права власності мешканцям центральної садиби.

Фото без описуФото без опису

НАГАДУЄМО, що адміністративні послуги на пересувному ВРМ за місцем проживання/перебування суб’єктів звернення, надаються особам з маломобільних груп населення.

До маломобільних груп населення відносяться люди з постійними та/або тимчасовими функціональними порушеннями (фізичними, сенсорними, психічними, розумовими), які відчувають труднощі при самостійному пересуванні, одержанні послуг, сприйнятті необхідної інформації або при орієнтуванні у просторі, зокрема: 

  • особи, які не можуть самостійно пересуватися;
  • особи з інвалідністю, які мають обмеження щодо мобільності (особи з інвалідністю на протезах; особи з інвалідністю з порушенням зору, що користуються білою тростиною; особи з інвалідністю, що використовують під час руху додаткові опори (милиці, ціпки); особи з інвалідністю, що пересуваються на кріслах колісних, які приводяться в рух вручну);
  • немічні люди, мобільність яких знижена через старіння організму (особи з інвалідністю по старості);
  • люди з психічними та розумовими відхиленнями;
  • вагітні жінки на останніх місяцях вагітності;
  • особи (в т.ч. військовослужбовці), які перебувають на тривалому лікуванні та потребують стороннього догляду;
  • інші особи в обґрунтованих випадках.  

Для отримання адміністративної послуги необхідно подати звернення про отримання послуги за місцем проживання/перебування із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор» (далі – звернення) до ЦНАП, його територіальних підрозділів або віддалених робочих місць адміністратора, старостам в один з наступних способів:

  • особисто;
  • телефоном (06143)99-1-31) ;
  • поштовим відправленням за адресою Запорізька область Запорізький район село Михайло-Лукашеве вулиця Космічна будинок 8, індекс 70042;
  • в електронній формі на веб-сайті Центру надання адміністративних послуг / через відповідну інформаційно-телекомунікаційну систему (https://mihaylolukasheve-rada.gov.ua/).

Зразок Звернення про отримання послуги за місцем проживання/перебування із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор» ДОДАЄТЬСЯ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь