Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

єРобота: в Запоріжжі учасники грантових програм працевлаштували 240 працівників

Дата: 14.02.2024 15:25
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Тривають державні програми «Власна справа» і Гранти ветеранам, людям з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей в рамках проєкту єРобота. Запорізькі підприємці активно беруть участь у програмах, чим підтверджують важливість розвитку підприємництва у воєнний час.

«Власна справа» допомагає розвинути не лише наявний бізнес підприємцям, але й доступна будь-якій людині, яка бажає започаткувати свою справу.

Загалом з початку дії програм ухвалено 260 позитивних рішень про надання мікрогрантів на суму 61 млн грн та працевлаштовано 240 працівників, – розповіла Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

У січні 2024 року позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на створення бізнесу отримали вже 20 заявників, з-поміж них 2 внутрішньо переміщені особи,  3 – ветерани, учасники бойових дій».

 

Тож грантові програми від держави  це гроші, які допоможуть втілити бізнес-ідеї:

«Власна Справа»: передбачає гранти для підприємців: від 50 000 до       250 000 гривень на старт або розвиток власного бізнесу.

Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей: від 250 000 до 1 000 000 гривень на старт або розвиток «ветеранського» бізнесу.

 

Подати заявку на отримання гранту за будь-якою програмою можна через портал Дія.

Нагадаємо, що основна умова отримання грантових коштів – створення робочих місць, сплата податків та провадження господарської діяльності.

 

Якщо у вас виникають запитання, звертайтесь до Сontact-центру Запорізького обласного центру зайнятості за тел: 0 800 33 67 28 або пишіть у наш Телеграм.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь