A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

УВАГА ВАКАНСІЯ !!!!

Дата: 23.01.2024 11:19
Кількість переглядів: 47

 

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами і доповненнями, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», виконавчий комітет Михайло-Лукашівської сільської ради оголошує про наявність вакантної посади начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Михайло-Лукашівської сільської ради – 1 (одна) штатна одиниця.

ОПИС ВАКАНСІЇ

Назва та категорія посади

Начальник Служби у справах дітей виконавчого комітету Михайло-Лукашівської сільської ради. Посаду віднесено до шостої категорії посад в органах місцевого самоврядування. 

 

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 7300,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування (державного службовця).

Інформація про призначення на посаду

Сільський голова після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами на зайняття посади начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Михайло-Лукашівської сільської ради та приймає відповідне розпорядження про призначення на посаду.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Михайло-Лукашівської сільської ради, на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникне обов’язковість оголошення та проведення конкурсу на дану посаду у визначеному законодавством порядку.

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта не нижче ступеня спеціаліста, магістра, вільне володіння державною мовою.   Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Перелік документів, необхідних для участі в співбесіді

 

 

 

 

 

- Заява.

- Заповнена особова картка П2-ДС.

- Паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

- Документ про освіту.

- Трудова книжка або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).

Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді, протягом 14 календарних днів з дня публікації оголошення, з 24 січня по 06 лютого 2024 року включно за адресою: вул. Космічна 8,      с. Михайло-Лукашеве .

 

 

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади

ТКАЧЕНКО Людмила Олександрівна, начальник відділу загальної та кадрової роботи,                              тел: 0970870091


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь