Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

«Укрпошта» реалізує два проєкти на деокупованих та прифронтових територіях

Дата: 12.01.2024 14:54
Кількість переглядів: 155

 

В Україні працюють над реалізацією суспільно важливих проєктів: «Укрпошта-Банк» та «Укрпошта-Ліки». Їх впровадження допоможе забезпечити мешканців прифронтових та звільнених територій ліками та банківськими послугами.

Проєкт «Укрпошта-Ліки» передбачає забезпечення жителів деокупованих та прифронтових територій лікарськими засобами. Процес реалізації спрямований на створення необхідного програмного забезпечення та інтеграцію його до програми «Доступні ліки».

За інформацією Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, пілотний запуск «Укрпошта-Ліки» планується з 1 лютого. З цією метою АТ «Укрпошта» отримає ліцензію на продаж лікарських засобів у наявних поштових стаціонарних або мобільних відділеннях.

Реалізація цього проєкту дозволить розв'язати проблему доступних ліків на всій території України вже у першій половині 2024 року.

Також триває обговорення механізму реалізації проєкту «Укрпошта Банк – точка опори на деокупованих та сільських районах України». Його реалізація спрямована на забезпечення доступу мешканців деокупованих територій до банківських послуг.

Для реалізації проєкту «Укрпошта-Банк» необхідно отримати відповідні погодження від МВФ та НБУ.

Особливості впровадження обох проєктів активно обговорюється на міжвідомчих нарадах, а їх запуск планується у найкоротші терміни.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь