A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Із січня по березень 2024 року на призовній дільниці буде проводитись приписка юнаків 2007 року народження

Дата: 26.12.2023 13:42
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

На виконання вимог статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», розпорядження Голови Запорізької районної державної адміністрації від 12.12.2023 року № 267 «Про організацію проведення приписки громадян України 2007 року народження до призовних дільниць району» буде проводитись приписка юнаків 2007 року народження до призовної дільниці зони відповідальності першого відділу Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відповідно до розпорядчих документів із 02 січня по 31 березня 2024 року буде проводитись приписка до призовної дільниці Першого відділу Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (місто Вільнянськ) юнаків 2007 року народження, які зареєстровані та проживають на території Вільнянської міської ОТГ, Матвіївської сільської ОТГ, Михайлівської сільської ОТГ, Михайло-Лукашівської сільської ОТГ, Павлівської сільської ОТГ, Петро-Михайлівської сільської ОТГ, в тому числі юнаки з числа тимчасово-переміщених осіб, які проживають на цих територіях.

Явці для приписки підлягають усі громадяни чоловічої статі, які народилися з 01 січня по 31 грудня 2007 року, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше до призовних дільниць районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на території України.

Усі громадяни (юнаки), яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані особисто прибути за адресою: м. Вільнянськ, вул. Шевченка, 7А у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці.

Громадяни, які не отримали повістку, ЗОБОВ’ЯЗАНІ прибути за вказаною адресою до 12 січня 2024 року самостійно, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів ЗОБОВ’ЯЗАНІ ЗВІЛЬНИТИ ЮНАКІВ, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки ТА ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЇХ СВОЄЧАСНУ ЯВКУ до призовної дільниці Першого відділу Запорізького РТЦК та СП (місто Вільнянськ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь