Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Інформація щодо реалізації грантових програм для ветеранів, учасників бойових дій та членів їхніх сімей, людей з інвалідністю внаслідок війни

Дата: 22.11.2023 11:10
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Другий рік поспіль триває реалізація урядового проєкту єРобота.

Служба зайнятості супроводжує програми: «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх подружжя», за якими вже ухвалено більше 9 тисяч рішень, що сприятиме створенню більше 20 тисяч робочих місць в Україні.

На Запоріжжі також реалізується грантова програма для учасників бойових дій та членів їхніх сімей, людей з інвалідністю внаслідок війни. Розмір гранту за цією програмою досягає 1 млн грн, головною умовою залишається створення робочих місць та працевлаштування на них працівників.

«Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей»  - своєчасна програма. Наші захисники і захисниці мають знати, що держава піклується про них і допоможе у започаткуванні бізнесу, – розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. – У Запоріжжі цією програмою вже скористалися 2 учасники бойових дій та одна дружина ветерана».

Один з грантоотримувачів, учасник бойових дій, використав кошти для відкриття першого капсульного хостелу в Запоріжжі. За кошти гранту придбано необхідне обладнання. Підприємцем буде створено 4 робочі місця, на два з яких будуть працевлаштовані учасники бойових дій або люди з інвалідністю внаслідок війни.

Молода жінка, учасниця бойових дій, багатодітна мама, отримала грант на розвиток фермерського господарства. Вона придбає обладнання для відкриття цеху з виробництва комбікормів.

Наразі спрощено умови отримання грантів для ветеранів.

Дізнавайтеся про зміни до Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, приєднуйтеся до урядового проєкту єРобота.

Сподіваємось, що ця інформація допоможе учасникам проєкту у плануванні свого бізнесу та використанні грантових коштів.

Звертаємо увагу, що у випадку виникнення додаткових питань громадяни можуть звернутися до найближчого центру зайнятостіуповноваженого банку або до контакт-центру Державної служби зайнятості: онлайн-допомога служби у   https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/telegram_alt_macos_bigsur_icon_189661.png https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/social_network_facebook-01_25087.png  https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/hotline_1.png  "гаряча лінія" ДЦЗ 0 800 600 288.

Також додаткову інформацію можна отримати у Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на Телеграм.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь