Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Проведено чергове засідіння виконкому

Дата: 12.10.2023 10:12
Кількість переглядів: 56

 

11 жовтня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Михайло-Лукашівської сільської ради. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.       

На розгляд винесено ряд актуальних питань по яким в процесі обговорення прийняті відповідні рішення.  За результатами обговорення порядку денного було затверджено Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах та інших категорій громадян. Прийнято рішення про виплату одноразової матеріальної допомоги по заявам, які надійшли від мешканців громади. Було затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав. Надано дозвіл на влаштування малолітньої Квіташ Лілії Олександрівни на повне державне утримання до Навчального реабілітаційного центру № 21 Оболонського району                  м. Києва. Затверджено Положення про Михайло-Лукашівську сільську субланку Запорізької районної ланки Запорізької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Схвалили проєкт рішення «Про внесення зміни до бюджету».

Всі питання порядку денного були обговорені та схвалені членами виконавчого комітету.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь