Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

РАЗОМ ДО ЧИСТОТИ ТА ДРУЖБИ: ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ В МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 13.09.2023 14:24
Кількість переглядів: 41

 

14 вересня 2023 року о 10.00 Михайло-Лукашівська територіальна громада приєднається до Всесвітнього дня прибирання. Ця подія відкриє шлях до спільності, об’єднуючи місцевих жителів для спільної роботи над збереженням та покращенням свого прекрасного місця проживання.

Головна мета цього заходу – надихнути людей до дії, підвищити свідомість про екологічні проблеми та відзначити важливість чистоти та дружби в спільноті.

Чому Всесвітній день прибирання важливий?

Всесвітній день прибирання – це ідеальна нагода нагадати собі та іншим, що кожен з нас несе відповідальність за стан навколишнього середовища. Це не просто щорічна акція, а можливість об’єднати зусилля всієї громади для створення більш чистого та здорового середовища для життя.

В нашій громаді цей день стає частиною багатолітньої традиції. За цей час громада довела, що спільними зусиллями можна досягти вражаючих результатів. Кожен житель, незалежно від віку чи соціального статусу, може взяти участь і зробити свій внесок в чистоту та красу Михайло-Лукашівської громади.

Як долучитися?

Усі жителі громади та підприємства запрошуються долучитися до груп та команд, які будуть прибирати різні частини громади, включаючи парки, вулиці, та присадибні ділянки!

Робіть фото-, відео- звіти та публікуйте їх у соцмережах з хештегом #WorldCleanupDay

Цей день – це чудова нагода провести час разом з родиною та друзями та внести свій внесок у створення кращого місця для майбутніх поколінь.

Всесвітній день прибирання в Михайло-Лукашівській територіальній громаді – це важливий екологічний подіум, який демонструє, що разом ми можемо зробити світ кращим та чистішим місцем для всіх. Не забувайте приєднатися та подарувати свій час та енергію на благо спільності!

Запрошуємо мешканців с. Михайло-Лукашеве долучитися до прибирання території від сміття на наступних локаціях місцевий парк з дитячим майданчиком, який розташований біля центральної площі с. Михайло - Лукашеве  та місток, що з’єднує центральну площу з дитячим майданчиком

З собою мати рукавички, граблі.

Разом ми зробимо нашу громаду чистішою.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь