Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради

Дата: 07.09.2023 09:54
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

У 2022 році відбулось 18 засідань адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради.

На розгляді комісії перебувало 14 справ про адміністративні правопорушення, 7 з яких – згідно ст 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», 4 з яких – згідно ст. 156 ч. 2 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», 3 з яких – згідно ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території».

За результатами розгляду протоколів комісією винесено 9 постанов про накладення стягнень у вигляді штрафів на загальну суму 5 780 грн.

У 2023 році відбулось 11 засідань адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради.

На розгляді комісії перебувало 11 справ про адміністративні правопорушення, 6 з яких – згідно ст 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», 1 з яких – згідно ст. 156 ч. 2 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», 3 з яких – згідно ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території» 1 з яких повернуто в зв’язку з закінченням терміну дії протоколу .

За результатами розгляду протоколів комісією винесено 10 постанов про накладення стягнень у вигляді штрафів на загальну суму 12920 грн.

На даний час адміністративною комісією в повному обсязі та своєчасно розглядаються справи про адміністративні правопорушення. Порушень термінів розгляду адміністративних справ за звітний період комісією не було. У судовому порядку порушниками не було оскаржено жодної постанови адміністративної комісії.

Робота адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради спрямована на запобігання адміністративним правопорушенням, виявлення й усунення причин та умов, які сприяють їх вчиненню, на виховання жителів громади у дусі високої свідомості і дисципліни, суворого додержання законів України.

За порушення КУпАП України на рахунок сільської ради за звітний період надійшли кошти у розмірі 44960 гривень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь