Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради

Дата: 07.09.2023 09:54
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

У 2022 році відбулось 18 засідань адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради.

На розгляді комісії перебувало 14 справ про адміністративні правопорушення, 7 з яких – згідно ст 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», 4 з яких – згідно ст. 156 ч. 2 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», 3 з яких – згідно ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території».

За результатами розгляду протоколів комісією винесено 9 постанов про накладення стягнень у вигляді штрафів на загальну суму 5 780 грн.

У 2023 році відбулось 11 засідань адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради.

На розгляді комісії перебувало 11 справ про адміністративні правопорушення, 6 з яких – згідно ст 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», 1 з яких – згідно ст. 156 ч. 2 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», 3 з яких – згідно ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території» 1 з яких повернуто в зв’язку з закінченням терміну дії протоколу .

За результатами розгляду протоколів комісією винесено 10 постанов про накладення стягнень у вигляді штрафів на загальну суму 12920 грн.

На даний час адміністративною комісією в повному обсязі та своєчасно розглядаються справи про адміністративні правопорушення. Порушень термінів розгляду адміністративних справ за звітний період комісією не було. У судовому порядку порушниками не було оскаржено жодної постанови адміністративної комісії.

Робота адміністративної комісії при виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради спрямована на запобігання адміністративним правопорушенням, виявлення й усунення причин та умов, які сприяють їх вчиненню, на виховання жителів громади у дусі високої свідомості і дисципліни, суворого додержання законів України.

За порушення КУпАП України на рахунок сільської ради за звітний період надійшли кошти у розмірі 44960 гривень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь