Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

В сільськогосподарській галузі було укомплектовано 5,5 тис. вакансій

Дата: 22.11.2021 14:56
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

Сільське господарство - однин з найважливіших секторів економіки України. Вже багато років Запорізька обласна служба зайнятості успішно співпрацює з найбільшими с/г підприємствами регіону щодо укомплектування вільних робочих місць, організації професійного навчання, тимчасової зайнятості. Серед таких підприємств: ТОВ «АФ Батьківщина», СВК  «Мирний», ТОВ «Олександрівка», ТОВ «Агрофірма Ольвія», ТОВ «Агротіс Плюс» та ін.

За 10 місяців 2021 року сільгосппідприємства надали до служби зайнятості Запорізької області 5,6 тис. вакансій, з яких 5,5 тис. було укомплектовано.

Також для потреб сільськогосподарських підприємств проводилось навчання безробітних громадян за професіями: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування  та на курсах цільового призначення  за напрямом «Експлуатація та ремонт сільськогосподарської техніки під час виконання сільськогосподарських робіт» і «Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів». Всього пройшли навчання 85 безробітних та 19 осіб підвищили кваліфікацію.

Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік зазначає: «Попит на працівників у сільському господарстві є стабільно актуальним. Для сільського господарства найбільш затребуваними є наступні професії: тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, агроном, технолог сільськогосподарського виробництва, тваринник, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва.

Напередодні професійного свята ми висловлюємо щиру вдячність за плідну співпрацю усім керівникам с/г підприємств області, які в цей складний час продовжують працевлаштовувати безробітних та  забезпечують гідні умови праці. Розвиток сільського господарства в районі є особливо важливим, бо саме ці підприємства забезпечують працевлаштування значної частки сільського населення».

Додаткову інформацію можна отримати у надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-30-07


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь