A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МИХАЙЛО -ЛУКАШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 01.09.2021 11:47
Кількість переглядів: 1686

Фото без описуФото без опису

Шановні школярі, вчителі  та батьки громади!

Щиро вітаю вас з Днем знань – святом мудрості, доброти і людяності! Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу.

День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам у новому навчальному році!

Знань не буває забагато! Сьогодні я вітаю вас з Днем знань! Бажаю успішних занять і відмінних оцінок! Нехай навчальний процес принесе не тільки величезну користь, а й радість від осягнення мудрості, спілкування з педагогами та друзями! Бажаю, щоб у вашому житті ніколи не закінчувалася навчання, тому що вчення — світло, а неуцтво — тьма! То ж хай у вашому житті яскраво сяє світло мудрості та знань!

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Висловлюю вам щирі слова вдячності за  вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу, за те, що впродовж  щоденної клопіткої праці виховуєте  багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними  своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічний першовересень принесе  нашим дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!

 

З повагою, сільський голова Олена Байдукова!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Від виконавчого комітету Михайло - Лукашівської сільської ради, депутатського корпусу, від сільського голови особисто, з нагоди Дня знань, першачкам вручені веселі та пізнавальні подарунки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь