A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг" Михайло-Лукашівської сільської ради інформує

Дата: 01.07.2021 11:30
Кількість переглядів: 1124

ВИЯВЛЕННЯ СІМЕЙ, ЯКІ МОЖУТЬ ПЕРЕБУВАТИ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Впродовж  квітня – червня 2021  року до комунального закладу «Центр надання  соціальних  послуг « Михайло-Лукашівської сільської ради надійшло 36 повідомлень про сім’ї, які можуть перебувати у складних життєвих обставинах. Найчастіше надходить інформація про батьків, які мають низький вихований потенціал,  безвідповідально ставляться до своїх батьківських обов’язків. За кожним таким повідомленням здійснюється візит у сім’ю, складається оцінка потреб дитини та сім’ї, проводиться аналіз  умов проживання, виховання та розвитку  сімей, які потребують сторонньої допомоги. З членами родин з’ясовуються проблемні питання, спільно обговорюються шляхи виходу із кризової ситуації.

НАРАДА З ФАХІВЦЯМИ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

17 червня  2021 року відбулася нарада  з фахівцями із соціальної роботи

Розглядалися питання, що стосуються виконавської дисципліни спеціалістів, моніторингу соціального супроводу сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Так, як в засобах масової інформації та в колах соціальних працівників досить жваво ведеться обговорення питання щодо створення патронатних сімей тому і було поінформовано про ще одну форму надання допомоги дітям, батьки яких, в силу різних обставин, не можуть належним чином про них піклуватися.

За результатами наради вирішено і надалі удосконалювати співпрацю між суб’єктами соціальної роботи, попереджувати ризики загрози життю і здоров’ю дітей.

Як зазначила Ольга ЧУМАК директор  комунального закладу « Центр надання соціальних послуг « Михайло-Лукашівської сільської ради : «Надзвичайно важливим є постійне підвищення рівня поінформованості фахівців із соціальної роботи, для того, щоб вони, могли завжди надавати актуальну інформацію найуразливішим верствам населення на території закріплених за ними  сільських рад».

Працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» докладають максимум зусиль для задоволення потреб одиноких, не здатних до самообслуговування громадян, незахищених верств населення та охоплення більшої чисельності осіб, які проживають у віддалених селах району.

Соціальні робітники дбають про літніх людей, ветеранів та інвалідів Михайло-Лукашівської сільської ради. Завдяки їхній турботі літні люди отримують надію на майбутнє, відчувають себе повноцінними і повноправними членами суспільства. Щодня соціальні робітники приходять на допомогу людям. Проявляють співчуття і терпіння, розділяють біль, деколи забуваючи про власні проблеми. Незважаючи на складнощі в роботі, знаходять в собі робітники бажання і можливість бути корисними. Сили для усмішки і для ласкавого слова, щоб вселити в людину віру в завтрашній день, подарувати душевне тепло, якого не вистачає.

Щомісяця директор КЗ «ЦНСП» Ольга ЧУМАК проводить наради з працівниками КЗ « ЦНСП» на яких постійно заслуховується питання про дотримання прав підопічних та якості надання їм соціальних послуг.

 Така нарада відбулася 29 червня 2021 року

Ми готові дослухатись до кожного та допомогти у вирішені проблем.

Ця праця – особлива. Але тільки ті, хто наодинці з своїми думками доживає віку в самоті, можуть по-справжньому це розуміти і оцінити.

30 червня 2021 року відбулася планова зустріч фахівця із соціальної роботи Бондаренко Ольги Василівни та практичного психолога, члена складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Морозової Лесі Сергіївни з сім'єю опікуна, яка проживає на території сільської ради. У ході бесіди акцентована увага опікуна на необхідність опрацювання з дитиною травмуючого досвіду. Надані необхідні консультації по створення належних умов для виховання дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь