A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР – МАЄ БУТИ НА КОЖНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ!

Дата: 06.05.2021 10:55
Кількість переглядів: 1296

Колективний договір

Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» та пункту 9 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» колективні договори і територіальні угоди іншого рівня підлягають повідомній реєстрації в установленому порядку центральним органом виконавчої влади у сфері соціальної політики,  місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.

Проведення повідомної реєстрації колективних угод і договорів регулює Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 № 115 (далі – Порядок).

Відповідно до Порядку сторони угоди (договору) подають на повідомну реєстрацію один примірник колективної угоди (договору), змін та доповнень до них разом із додатками та супровідним листом (зразок).

Уповноваженою особою з повідомної реєстрації колективних договорів у виконавчому комітеті Михайло-Лукашівської сільської ради призначено начальника відділу загальної та кадрової роботи  Людмилу Олександрівну ТКАЧЕНКО.

Подати на повідомну реєстрацію колективний договір, зміни чи/або доповнення до нього можна на електронну адресу сільської ради mlukasheve@ukr.net  або особисто до приміщення за адресою: вул.Космічна, буд. 8, с. Михайло-Лукашеве, 70042.

Повідомна реєстрація проводиться протягом 14 робочих днів із дня, наступного після надходження угоди (договору) до сільської ради про що, не пізніше наступного робочого дня після реєстрації угоди (договору), письмово інформується про це суб’єкт, який подав на реєстрацію угоду (договір).

Текст колективного договору, змін і доповнень до нього буде оприлюднено, за винятком інформації, доступ до якої обмежено сторонами відповідно до закону або за їх рішенням на офіційному сайті Михайло-Лукашівської ради mihaylolukasheve-rada.gov.ua у розділі «Повідомна реєстрація колективних договорів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь