A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 12.03.2021 13:52
Кількість переглядів: 859

Фото без опису

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Михайло-Лукашівська сільська рада, на підставі рішення Михайло-Лукашівської сільської ради від 26.02.2021 №3 «Про створення комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайло-Лукашівської сільської ради», оголошує відкритий публічний конкурсний добір кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального закладу комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайло-Лукашівської сільської ради (далі – Центр).

Директор Центру призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади. Права, обов’язки і відповідальність директора Центру, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Місцезнаходження Центру: 70042, Запорізька область, Вільнянський район с.Михайло-Лукашеве, вул.Космічна, 8.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– вища освіта не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

         – стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

– громадянство України;

– володіння навиками підготовки ділових документів, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайло-Лукашівської сільської ради;

– вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Не може бути призначена на посаду директора Центру особа, яка:

– за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

– має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

– є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління Центром.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному доборі:

– заяву про участь у конкурсі (зразок додається) та про надання згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу), що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, адресу місця проживання, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

–  копію документа, що посвідчує особу;

– копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

– два рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист, складений у довільній формі.

За бажанням претенденти можуть подавати інші документи, які підтверджуватимуть  їх  професійні та/або моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи подаються особисто (або поштою), в паперовому вигляді, до Михайло-Лукашівської сільської ради, за адресою: с.Михайло-Лукашеве, вул.Космічна, буд.8.

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою, претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Документи приймаються з 12.03.2021 року упродовж 30 (тридцяти) календарних днів до 12.04.2021 року.

Особа пред’являє оригінали документів в день проведення конкурсного відбору, для участі в конкурсі, копії яких подаються до конкурсної комісії.

Дата формування конкурсної комісії з добору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Центру – 11.03.2021 року.

Безпосередньо конкурсний відбір складається із співбесіди з кандидатами, під час якої заслуховуються публічні презентації проєктів програм розвитку Центру на один і п’ять років.

Про дату, час та місце проведення засідання конкурсної комісії Михайло-Лукашівська сільська рада інформує претендетів додатково, відповідно до засобів зв’язку зазначених ними у заяві, не пізніше 10 календарних днів до фактичного проведення засідання комісії.

За додатковою інформацією щодо проведення конкурсного відбору можна звертатися за телефоном 0614399131– Безсонна Ганна Володимирівна та посада та на електронну адресу: mlukasheve@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь