A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Лукашівська сільська рада
Запорізький район Запорізька область

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 12.03.2021 13:29
Кількість переглядів: 1184

Фото без опису

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Михайло-Лукашівська сільська рада, на підставі рішення Михайло-Лукашівської сільської ради від 24.02.2021 №4 «Про створення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Михайло-Лукашівської сільської ради», оголошує відкритий публічний конкурсний добір кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Михайло-Лукашівської сільської ради (далі – Центр).

Головними завданнями Центру є:

– проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

– надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Міністерством соціальної політики України, з метою мінімізації та/або подолання таких життєвих обставин;

– визначення індивідуальних потреб осіб (сімей) у соціальних послугах;

– організація, та надання соціальних послуг, здійснення інших заходів, зокрема щодо відновлення соціальних функцій, психологічного і фізичного стану осіб (сімей), які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги;

– здійснення соціального супроводу осіб, сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, надання їм соціальних послуг за результатами проведеної оцінки потреб їх у таких послугах;

– забезпечення взаємодії зі структурними підрозділами місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, проведення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю;

– проведення інформаційно-просвітницької роботи з особами (сім’ями);

– установлення зв’язків з підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності, фізичними особами, родичами громадян, залучення   громадськості до проведення роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, які обслуговує  Центр з метою сприяння в наданні соціальних послуг  громадянам, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Директор Центру призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади. Права, обов’язки і відповідальність директора Центру, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Місцезнаходження Центру: 70042, Запорізька область, Вільнянський район с. Михайло-Лукашеве, вул. Космічна, 8.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– вища освіта не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

– громадянство України;

– стаж роботи на керівних посадах не менше одного року;

– знання Конституції України, законів України «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю» «Про запобігання корупції», інших нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання соціальних послу;

– володіння навиками підготовки ділових документів, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Михайло-Лукашівської сільської ради;

– вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Не може бути призначена на посаду директора Центру особа, яка:

– за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

– має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному доборі:

– заяву про участь у конкурсі (зразок додається) та про надання згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу), що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, адресу місця проживання, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

– копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

– копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

– копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджує досвід роботи на момент подання;

– довідку про відсутність судимості;

– перспективний план розвитку Центру;

– мотиваційний лист, складений у довільній формі.

За бажанням претенденти можуть подавати інші документи, які підтверджуватимуть  її  професійні та/або моральні якості.

Претенденти не допускаються до участі в конкурсному доборі у разі:

– неподання ними повного пакета документів;

– невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29.03. 2017 № 518.

Умови оплати праці директора Центру визначаються відповідно до наказу Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров'я України від 05.10.2005 № 308/519 «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення» та умов контракту.

Документи подаються особисто (або поштою), в паперовому вигляді, до Михайло-Лукашівської сільської ради, за адресою: с.Михайло-Лукашеве, вул.Космічна, буд.8.

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою, претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Документи приймаються з 12.03.2021 року упродовж 15 (п’ятнадцяти) календарних днів до 26.03.2021 року, відповідно до вимог законодавства про проведення конкурсного добору на посаду керівника надавача соціальних послуг.

Особа пред’являє оригінали документів в день проведення конкурсного відбору, для участі в конкурсі, копії яких подаються до конкурсної комісії.

Безпосередньо конкурсний відбір складається з кваліфікаційного іспиту на знання вимог законодавства в сфері надання послуг та презентації перспективного плану розвитку Центру.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 29.03.2021 року в приміщенні Михайло-Лукашівської сільської ради за адресою: с.Михайло-Лукашеве, вул.Космічна, буд.8.

За додатковою інформацією щодо проведення конкурсного відбору можна звертатися за телефоном 0614399131 – Безсонна Ганна Володимирівна, секретар сільської ради та на електронну адресу: mlukasheve@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь